Demnia

Welcome to the new world *Staaldag* (Dag: 3, Maand: Speer, Jaar: 2de van de Draak, Eeuw: 3de van de Geh'bel)
Het is nu za 15 dec 2018, 16:56

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 32 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Elia Scherptand
BerichtGeplaatst: vr 09 aug 2013, 18:53 
Offline
Paladijn
Paladijn
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 09 aug 2013, 18:50
Cash on hand:
2.00

Berichten: 189
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 0
Primair level: 0
STATS:
Kracht: 0
Behendigheid: 0
Intelligentie: 0
Wijsheid: 0
Karisma: 0
GEVECHTSSTATS:
LP: 0
A:
V: 0
S:
MA: 0
MV: 0
MS: 0
MR: 0
karakter: viewtopic.php?f=38&t=681
Naam:Elia ScherptandLevel:9LC:55
Klasse:Paladijn (Tierna)Secundaire klasse:N.V.T.SVP:35
Ras:KoboldMax levenspunten:117Huidige levenspunten:117
Geslacht:ManMax mana:121Huidige mana:119


8 bvp bewaard voor later! Spreuk 600+ spreuk 675 goud bewaard voor later!

Elia is een kobold welke als vondeling bij een tempel van Tierna is achtergelaten. Zijn werkelijke naam en ouders zijn niet gevonden, waardoor hij zijn jeugd in een klooster van Tierna heeft doorgebracht waar hij is vernoemd naar een groots genezer en het afschuwelijk scherpe melkgebit dat hij als kind met regelmaat in zijn verzorgers zette. Een betere jeugd dan die van hem is er nauwelijks voor te stellen in de bekende wereld. Tierna trekt volgelingen aan met een grote naastenliefde en de behoefte om te zorgen voor anderen, Elia is zijn hele jeugd lang goed verzorgd en hoewel het leven in een klooster natuurlijk sober is ontbrak het hem aan niets. Voedsel, liefde, verzorging, een opleiding, alles was in ruime mate beschikbaar voor de jonge kobold. Hoewel hij niet tussen andere kobolds is opgegroeid zitten de natuurlijke drang om altijd alles maar te winnen en het venijn die bij zijn ras horen wel in zijn natuur. Tierna is hem goed gezind, Elia is intelligent en gezegend met een natuurlijke gave om om te gaan met de genezende magie die zijn godin haar volgelingen schenkt, maar het verzorgen van zieken en gewonden is niet iets waar hij geduld voor kan opbrengen. Zijn ‘bedside manner’ is ondanks vele uren oefening en jaren en jaren aan tips en behulpzame opmerkingen nog steeds niet bepaald goed. Werk als een priester in een hospitaal of tempel was dus niet aan hem besteed. Toen de oude Elyas, een elf die hem al sinds zijn vroege kindertijd had begeleid opperde dat een leven als paladijn dan misschien een betere optie was ging er een wereld voor de jonge Elia open. Niet in naar schoonmaakmiddelen geurende ruimtes kotsende en ijlende patiënten behandelen terwijl hun familieleden zich huilend aan hem vastklampten, maar op zijn knieën in de blubber in tenten tussen bloedende soldaten werken, met een mes tussen zijn tanden waar hij vloeken en beschuldigingen omheen kon schreeuwen zonder dat iemand daar vreemd van op keek. Het was een leven waar hij van genoot. Ondertussen is Elia veertig jaren oud, heeft hij een hoop gezien en gedaan, en is hij toe aan iets nieuws. Lekkere gevechten waar hij zich mee kan bemoeien zijn er nauwelijks meer, avonturiers die zichzelf voor de lol in elkaar laten meppen zijn amper te vinden, het leven is saai aan het worden. De oproep van de magiërs in Glistix die in de Bode stond kwam dan ook als een geschenk van zijn Vrouwe. Op avontuur naar onbekende landen? Daar was een heler die goed van zich af kon bijten ongetwijfeld welkom.

Stat:Hoogte:Bonus:Max aan de hand van stats:
Kracht:2522 aanval, 3 schade
Behendigheid:2535 verdediging, 8 aanval
Intelligentie:257 magische aanval 4 magische schade 24% magische penetratie
Wijsheid:25+7 magische verdediging, 4 heling 24% magische resistentie
Karisma:2550% handelen, 60% optreden (80%optreden bij verhalen vertellen of preken houden)


Basis:Ras/klasse bonus:van stats:van vaardigheden:van levelcredits:van wapens/pantsers:Totaal:
Aanval:161322+8 (helft bij boog)(+50 bij gebruik van een boog) (+10 bij handwapen)17 (zowel boog als falcata)73 (100 met boog)
Verdediging:10013355006204
Schade:023 (helft bij boog)(10 met boog) (4 bij handwapen)0boog 3 falcata 516 met boog 14 met falcata
Magische aanval:0170008
Magische verdediging:102720021
Magische schade:0140005Vaardigheden:

Vaardigheid:Effect:
LeiderschapHiermee inspireert de paladijn de manschappen en heeft hij de benodigde vaardigheden om een bondgenootschap te leiden en oorlogsplannen te maken.
Boogschieten (10/10)Met deze vaardigheid kan je beter leren boogschieten (kruisboog uitgezonderd). Je krijgt voor het gebruik van een boog +5 aanval en +1 schade per niveau.
JagenMet deze vaardigheid begrijp je de kunst van het jagen, Je kunt simpele dierenvallen zetten en je kunt een dier makkelijker naderen zonder snel opgemerkt te worden.
HoutbewerkenMet deze vaardigheid kun je van hout alles maken zoals bordjes, beeldjes houten bestek, pijlen, speerstokken, knuppels, staven, etc.
Lezen en schrijven (Mens/dwerg/elf)Kan deze talen lezen en schrijven
Drankjes brouwenMet deze vaardigheid ben je beter in het brouwen van drankjes en het maken van zalfjes. Dit is erg handig voor het neutraliseren of maken van gif, of om magische drankjes te maken en vele andere zaken. Voor magische drankjes heb je slechts 10% kans, mits je de juiste ingrediënten en spreuken hebt. Voor normale drankjes en zalfjes heb je met deze vaardigheid 10% kans per level, mits je uiteraard ook de juiste ingrediënten gebruikt. Op eerder gemaakte drankjes en zalfjes heb je een verhoogde kans van 5% per keer dat je het drankje al eens gemaakt hebt. Voor alle drankjes en zalfjes geldt een maximum van 90% kans, er blijft dus altijd een kleine kans dat er iets mis gaat.
Kruidenkennis niv 5Kruiden herbergen een bijzondere kracht, die vaak onderschat wordt. Door zulke kennis op te doen, kun je leren wat bepaalde kruiden doen. Je hebt 16% kans per niveau om een kruid dat je vindt te herkennen en 12% kans per niveau om te weten wat het doet. Als je iets al weet, wordt er niet meer voor gegooid. Deze vaardigheid verhoogt ook eenmalig de drankjes brouwen vaardigheid met 10%, voor magische drankjes krijg je een bonus van 5%
PlantenkennisDoor deze vaardigheid heb je de kennis om eetbare planten van giftige planten te kunnen onderscheiden. Een must voor de ranger doordat hij/zij meestal in natuurlijk gebied leeft en dagelijks bezig is met overleven.
Talen spreken: Demniaans mens, koboldMet deze vaardigheid kan je een taal spreken, maar niet lezen of schrijven.
Ferme helerMet deze vaardigheid kan de priester of paladijn van Tierna helende spreuken op afstand uitvoeren. Vrijwel alle spreuken (met uitzondering van 'Helende wens' uit de discipline voodoo van de sjamaan) werken op aanraking, het bereik wordt aangepast met deze vaardigheid (het nieuwe bereik staat bij de spreuken van Tierna aangegeven). Daarnaast heelt de priester van Tierna 1 levenspunt per 2 levels aan zichzelf én het doelwit extra wanneer hij deze vaardigheid bezit. Enkel en alleen priesters en paladijnen van Tierna kunnen deze vaardigheid leren. Ook speciale vaardigheden of andere manieren waarop andere klassen deze vaardigheid toch zouden kunnen leren voldoen niet.
Bogen/Pijlen MakenMet deze vaardigheid kun je zelf bogen en pijlen maken met de juiste materialen.
Verdediging (10/10)Door deze vaardigheid wordt je beter in het pareren van slagen. Je krijgt hierdoor +5 verdediging per niveau met een maximum van 50 verdediging. De priester, magiër, druïde, heks en sage mogen deze vaardigheid slechts tot niveau 6 leren, dus met een maximum van 30 verdediging.
HartslagIn vroegere tijden was reanimatie nog niet bekend. Bij stilstand van een hart was de enige optie een flinke slag te geven op de hartstreek, te hopen dat het werkte en dat er niet zoveel schade werd aangericht dat de persoon overleed.
HechtenDit is de basisvaardigheid hechten. De priester kan middels deze vaardigheid diepe wonden hechten.
Heilige energie (5/5)Priesters kunnen intappen op de energie van hun god of godin. Hierdoor krijgen ze 5 extra mana per niveau en mag hun mana 4 punten boven hun normale maximale uitkomen per niveau.
IJzeren WilDoor het gebruik van ijzeren wil, kun je je magische verdediging iets verhogen. Deze vaardigheid werkt passief (je hoeft hem niet te activeren) en levert je 2 extra magische verdediging op.
LeraarMet deze vaardigheid snap je hoe je op een effectiever wijze les kan geven aan zowel groepen als individuen.
StabiliserenPriesters hebben een natuurlijke helende gave. Hoewel ze magie moeten gebruiken om wonden te helen, kunnen ze wel personen die op het punt staan dood te bloeden tijdelijk stabiliseren, zodat ze later kunnen worden behandeld.
VechtkunstVechtkunst wil eigenlijk zeggen dat je beter weet waar je je tegenstander het beste kunt raken om meer schade toe te brengen. Het geeft een +1 schade per 2 levels en eenmalig een +10 op aanval. Deze vaardigheid heeft geen effect op bogen of andere afstandswapens. Schade bonus op levels: 1, 3, 5, 7, 9
Rasgebonden vaardigheid lvl1Vlotte babbel (lvl 1) Kobolden zijn vlotte babbelaars en hebben hierdoor +10% op hun handelen.
Rasgebonden vaardigheid lvl 3Grote verhalen Omdat kobolden zo sterk zijn in woord en geschrift krijgen ze een +20% op hun optreden wanneer ze verhalen vertellen of prediken.
Rasgebonden vaardigheid lvl 5Geleerd. Omdat kobolden over het algemeen niet dom zijn kunnen ze makkelijker vaardigheden leren. Met deze vaardigheid betaal je voor andere vaardigheden die je leer 10% minder SVP.
Rasgebonden vaardigheid lvl 7Opknapper. Handig als de kobolden zijn kunnen ze dingen voor het oog mooi repareren en opknappen. Dit zorgt er voor dat de verkoopwaarde stijgt met 20%


Wapens:

Wapen:Aanval:Schade:
Ruiterboog73
Falcata75


Pantsers:

Pantser:Verdediging
Rond schild, 60 cm doorsnee6


Spreuken:

Spreuk:Mana:Duratie:Effect:
Helend water21 spelmaandDe priester kan een beker of kleine kom gevuld met water zegenen met deze spreuk, waardoor het helende krachten krijgt. Het is niet zo sterk als de spreuken die toebehoren aan de godin van de genezing, maar voldoende om ernstig gewonden binnen een paar dagen weer op de been te hebben. De natuurlijke genezing zal door dit water 2 maal zo snel gaan (dat wil zeggen dat je 2 lp per (echte) dag bijvult en 4 lp als je de hele (echte) dag rust)
Zegening21 voorwerp of persoonDit is een speciale spreuk om spullen of personen te zegenen, het effect van deze spreuk is niet direct bekend omdat het altijd afhangt van het voorwerp of de persoon, welke godheid ervoor aangeroepen wordt en hoe hard de zegening nodig is.
Wetenschap2permanentMet deze spreuk kan de priester bijna elke niet magische ziekte genezen.
Verwijder handicapzie uitlegpermanentDe priester kan met deze spreuk doofheid of blindheid opheffen, enzovoorts. Dit werkt alleen als deze effecten op magische wijzen zijn toegediend. Het kost de priester 1 mana per level van degene die de doofheid, blindheid enz. heeft toegediend.
Tegengif2permanentDe priester kan middels deze spreuk elke soort van een overdosis opheffen.
Zondaard2permanentMet deze spreuk kan de priester iemand die milde zondes heeft begaan tegenover zijn god(in) vergeving bieden. Dit zal de zondaar uiteraard een goede donatie aan de tempel kosten. Gedaan door gebed en handgebaar.
Heling5 +1 per level +XPermanentUitvoering: G, Z, M, B Materialen: Symbool van godheid Uitleg: Heelt een persoon naar keuze voor 3 +1 per 2 levels (1, 3, 5, 7, 9) levenspunten +X. Voor elke extra mana die in X gestoken wordt heelt de spreuk 1 levenspunt extra. Je kunt maximaal 5 +3 per level aan levenspunten helen met deze spreuk. Je kunt hem wel vaker gebruiken. Bonussen van magische schade en de heling van het doelwit tellen in deze berekening niet mee. Voor priesters en paladijnen van Tierna met de vaardigheid 'Ferme heler' zal het bereik van deze spreuk 25 meter zijn.
Tempelport10InstantUitvoering: S, M, B Materialen: Symbool van godheid Uitleg: Met deze spreuk kan de priester direct naar een tempel van zijn god(in) teleporteren.Verdere eigendommen:

*Document waarin word gemeld dat hij op queste is voor de Zeven Torens, ondertekend door alle leiders van het magiërsgilde.
*Bijl
*pikhouweel
*houtbewerkingsset
*document gekregen van de koningen van de dwergen in Burack waarin hij anderen aanspoort om Elia's werk te steunen.
*flesjes bloed (van een menselijke bedelaar, dwergse adel, dwergse arbeiders, dwergse priester van Gurin en de dwergse koning van Burack)
*partij kleine glazen flesjes
*tas
*flesje speeksel/gif van reuzenmiljoenpoot http://en.wikipedia.org/wiki/Archispirostreptus_gigas


Laatst bijgewerkt door juut2 op za 25 jul 2015, 16:40, in totaal 14 keer bewerkt.

Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Rasin Melwani
BerichtGeplaatst: za 10 aug 2013, 12:44 
Offline
Paladijn
Paladijn
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 09 aug 2013, 18:50
Cash on hand:
2.00

Berichten: 189
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 0
Primair level: 0
STATS:
Kracht: 0
Behendigheid: 0
Intelligentie: 0
Wijsheid: 0
Karisma: 0
GEVECHTSSTATS:
LP: 0
A:
V: 0
S:
MA: 0
MV: 0
MS: 0
MR: 0
karakter: viewtopic.php?f=38&t=681
Verhaalverloop Elia

Elia is samen met het samenraapsel van andere wezens in de kamer buiten de tijd terecht gekomen, waar hij gelukkig zijn vriend Trolgar terug wist te vinden.

Eenmaal doorgestuurd naar een stukje echte wereld heeft hij geprobeerd met een smoes weer uit de eetzaal waar iedereen heen gestuurd werd te komen, maar daar werd niet in getrapt. Gelukkig kan hij nu samen met Trolgar, Varro en Tickt op pad gaan, de wijde wereld in want nietsdoen is niet iets waar Elia goed in is.

Hij heeft de opdracht om een bepaalde steensoort uit Crishlish op te halen aangenomen.

April

Hoewel de groep waar Elia bij terecht gekomen is niet echt een broederschap van vrienden is wisten ze wel tot aan de stad Crislish te komen. Daar werden ze echter opgevangen door bewakers die graag een absurde smak geld als tol wilden innen.
Elia opperde een wat bescheidener bedrag, wat niet werd geaccepteerd, waarna hij ze de figuurlijke middelvinger heeft gegeven en weg is begonnen te lopen terwijl zijn groepsgenoten de wapens hebben getrokken.

Mei

Nadat onderhandelen met de kobolden niet lukte kreeg Tickt het geniale idee om Varro met behulp van een provisorisch gebouwde katapult over de muren van Crishlish te schieten, iets wat behoorlijk mis ging. Elia is naar de muur gelopen om de gnoom weer op te halen en heeft hem gezegend water laten drinken zodat hij was sneller zou genezen.
Daarna is hij op zoek gegaan naar Lynna, die verdwenen was, om haar na een hele tijd door stom toeval tegen het lijf te lopen. Samen zijn ze terug gelopen naar Malsk, waar ze nu bijna zijn, met de steen uit Crishlish (die alles verbrand dat hem aanraakt) op zak.

Juni

Nadat de buitenlanders hun verzamelde spullen aan de magiërs in Malsk hadden gegeven en de poort in werking was gesteld heeft Elia besloten om niet niet terug te keren naar Demnia. In plaats daarvan wil hij het werk van Tierna in Sashira gaan doen, en om daarmee te beginnen is hij naar het Legioen te gaan om daar te vragen naar werk. Lynna is met hem mee gekomen en heeft aangeboden om hem te beschermen, op voorwaarde dat ze met vuur in het rond mag gooien.

Juli


Elia heeft weinig gedaan. Hij is in gesprek met iemand bij het Legioen, die er van overtuigd moet worden dat Lynna meer is dan een schattig klein meisje. Om dat te doen heeft ze om zwavel gevraagd, iets dat niet erg veel goeds voorspelt...

Augustus
Elia en Lynna krijgen een rondleiding door de barakken, en zijn in de ziekenboeg. Elia heeft gevraag of hij in dienst kan gaan, maar daar is nog niet op gereageerd.

September
Elia raakt steeds meer overtuigd dat hij is uitverkoren om het geloof in Tierna in Sashira te verspreiden. Hij heeft gevraagd om een ruimte waar hij een tempel in kan starten en heeft beloofd iedereen met interesse Tierna's gaven te leren gebruiken.

Oktober
Een genezing met Tierna's magie hielp een stuk om de interesse in haar te vergroten, en Elia dacht eens even te gaan bedelen om een plekje voor een tempel. Voordat hij bij de Legioensleiding kon komen werd hij echter letterlijk aan zijn oren meegesleept om ondoden die de stad onveilig maakten te gaan bestrijden. Nu heeft hij het gezelschap van andere soldaten en vijanden om op te schieten, dus Elia is innig gelukkig.

November
Na het doden van een zombie is Elia teruggekeerd naar de barakken in Malsk. Hoewel hij liever met Toren mee zou gaan om meer zombies de hersens in te slaan gaat hij braaf naar de ziekenboeg om de gewonden te verzorgen.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Rasin Melwani
BerichtGeplaatst: di 13 aug 2013, 10:40 
Offline
Necromancer
Necromancer
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 17 jan 2013, 17:32
Cash on hand:
105.90

Berichten: 3429
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 456
Primair level: 10
Sec. klasse: Bard
Secundair level: 3
STATS:
Kracht: 18
Behendigheid: 17
Intelligentie: 31
Wijsheid: 20
Karisma: 12
GEVECHTSSTATS:
LP: 155
Mana: 210
A: 56
A2: 76 (boog)
V: 222
S: 5
S2: 7 (boog)
MA: 15
MV: 17
MS: 8
MR: 24
MP: 28
karakter: viewtopic.php?f=38&t=80
-1 zilver betaald aan Miro

_________________
Laat de waarheid nooit een mooi verhaal in de weg staan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Rasin Melwani
BerichtGeplaatst: di 13 aug 2013, 21:13 
Offline
Avonturier in opleiding
Avonturier in opleiding

Geregistreerd: di 23 jul 2013, 10:56
Cash on hand:
370.30

Berichten: 136
Demnia Punten: 0
Primair level: 0
STATS:
Kracht: 0
Behendigheid: 0
Intelligentie: 0
Wijsheid: 0
Karisma: 0
GEVECHTSSTATS:
LP: 0
A:
V: 0
S:
MA: 0
MV: 0
MS: 0
MR: 0
karakter: viewtopic.php?f=38&t=626
Ahhhh, super, super sweet!!!!!! :dans1: :bughug: :bughug: :bughug:


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Elia Scherptand
BerichtGeplaatst: do 03 okt 2013, 09:56 
Offline
Paladijn
Paladijn
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 09 aug 2013, 18:50
Cash on hand:
2.00

Berichten: 189
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 0
Primair level: 0
STATS:
Kracht: 0
Behendigheid: 0
Intelligentie: 0
Wijsheid: 0
Karisma: 0
GEVECHTSSTATS:
LP: 0
A:
V: 0
S:
MA: 0
MV: 0
MS: 0
MR: 0
karakter: viewtopic.php?f=38&t=681
-2 mana voor 'wetenschap'


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Elia Scherptand
BerichtGeplaatst: do 10 okt 2013, 17:29 
Offline
Paladijn
Paladijn
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 09 aug 2013, 18:50
Cash on hand:
2.00

Berichten: 189
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 0
Primair level: 0
STATS:
Kracht: 0
Behendigheid: 0
Intelligentie: 0
Wijsheid: 0
Karisma: 0
GEVECHTSSTATS:
LP: 0
A:
V: 0
S:
MA: 0
MV: 0
MS: 0
MR: 0
karakter: viewtopic.php?f=38&t=681
Lvl verwerkt:

Standaard veranderingen:
+10 LP
+2 mana
+20 SVP
+1 BVP --> wijsheid
+2 aanval
gratis spreuk 150 goud 'Zondaard'

LC verdeeld:
3 --> 6 SVP
45 --> 30 mana
20 --> 10 LP
7 over

Geleerd met de SVP's
Hout bewerken Met deze vaardigheid kun je van hout alles maken zoals bordjes, beeldjes houten bestek, pijlen, speerstokken, knuppels, staven, etc.
Jagen: Met deze vaardigheid begrijp je de kunst van het jagen, Je kunt simpele dierenvallen zetten en je kunt een dier makkelijker naderen zonder snel opgemerkt te worden.
(aangezien ik weer eens kwijt ben hoeveel goud het kost om dingen te leren heb ik daar 15 goud voor afgeschreven aangezien het beide simpele, weinig SVP kostende vaardigheden zijn)


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Elia Scherptand
BerichtGeplaatst: zo 20 okt 2013, 18:39 
Offline
Paladijn
Paladijn
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 09 aug 2013, 18:50
Cash on hand:
2.00

Berichten: 189
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 0
Primair level: 0
STATS:
Kracht: 0
Behendigheid: 0
Intelligentie: 0
Wijsheid: 0
Karisma: 0
GEVECHTSSTATS:
LP: 0
A:
V: 0
S:
MA: 0
MV: 0
MS: 0
MR: 0
karakter: viewtopic.php?f=38&t=681
Ontvangen bij het starten van een quest:

Citaat:
Elia ontvangt een document wat getekend is door de hoofdmagiërs van de zeven torens, waarin wordt verklaard dat hij op een belangrijke quest is.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Elia Scherptand
BerichtGeplaatst: do 14 nov 2013, 23:25 
Offline
Necromancer
Necromancer
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 17 jan 2013, 17:32
Cash on hand:
105.90

Berichten: 3429
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 456
Primair level: 10
Sec. klasse: Bard
Secundair level: 3
STATS:
Kracht: 18
Behendigheid: 17
Intelligentie: 31
Wijsheid: 20
Karisma: 12
GEVECHTSSTATS:
LP: 155
Mana: 210
A: 56
A2: 76 (boog)
V: 222
S: 5
S2: 7 (boog)
MA: 15
MV: 17
MS: 8
MR: 24
MP: 28
karakter: viewtopic.php?f=38&t=80
-2 mana voor spreuk 'wetenschap' om de bedelaar te genezen
+flesje bloed van een bedelaar

_________________
Laat de waarheid nooit een mooi verhaal in de weg staan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Elia Scherptand
BerichtGeplaatst: do 14 nov 2013, 23:28 
Offline
Paladijn
Paladijn
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 09 aug 2013, 18:50
Cash on hand:
2.00

Berichten: 189
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 0
Primair level: 0
STATS:
Kracht: 0
Behendigheid: 0
Intelligentie: 0
Wijsheid: 0
Karisma: 0
GEVECHTSSTATS:
LP: 0
A:
V: 0
S:
MA: 0
MV: 0
MS: 0
MR: 0
karakter: viewtopic.php?f=38&t=681
IC een aantal voorwerpen aangeschaft


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Elia Scherptand
BerichtGeplaatst: do 02 jan 2014, 18:48 
Offline
Paladijn
Paladijn
Avatar gebruiker

Geregistreerd: vr 09 aug 2013, 18:50
Cash on hand:
2.00

Berichten: 189
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 0
Primair level: 0
STATS:
Kracht: 0
Behendigheid: 0
Intelligentie: 0
Wijsheid: 0
Karisma: 0
GEVECHTSSTATS:
LP: 0
A:
V: 0
S:
MA: 0
MV: 0
MS: 0
MR: 0
karakter: viewtopic.php?f=38&t=681
-2 mana voor 'tegengif'
-2 mana voor 'helend water'


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 32 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling
Chronicles phpBB2 theme by Jakob Persson. Stone textures by Patty Herford.
With special thanks to RuneVillage


[ Time : 0.158s | 52 Queries | GZIP : Off ]