Demnia

Welcome to the new world *Staaldag* (Dag: 3, Maand: Speer, Jaar: 2de van de Draak, Eeuw: 3de van de Geh'bel)
Het is nu ma 22 okt 2018, 23:42

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 54 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Thistle
BerichtGeplaatst: ma 14 jan 2013, 03:27 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
Naam:ThistleLevel:10/4LC:14 (+40%)
Klasse:ArcanistSecundaire klasse:BezweerderSVP:0
Ras:PixieMax levenspunten:92 (185/2)Huidige levenspunten:92
Geslacht:VrouwelijkMax mana:179Huidige mana:179


Stat:Hoogte:Bonus:Max aan de hand van stats:
Kracht:40 aanval, 0 schade30 aanval, 8 schade
Behendigheid:32+45 verdediging, +10 aanval390 verdediging
Intelligentie:41+13 magische aanval, +8 magische schade, +65 mana, +41% MP30 magische aanval, 30 magische schade, 260 mana
Wijsheid:38+14 magische verdediging, heling 8, +41% MR41 magische verdediging
Karisma:1725% handelen, +30% optredenN.V.T.


Basis:Ras/klasse bonus:van stats:van vaardigheden:van levelcredits:van wapens/pantsers:Totaal:
Aanval:061000521
Verdediging:1301045306026301
Schade:0000011
Magische aanval:311305022
Magische verdediging:1351403035
Magische schade:0080008

Wapens:
Wapen:Aanval:Schade:
houten staf51

Pantsers:
Pantser:Verdediging
Leren pantser15
Leren armbeschermers2
Leren kniebeschermers1
Houten schild5
Leren hoed3
Leren laarzen0

Vaardigheden:
Vaardigheid:Effect:
Handelen32
Optreden30
Heling9
MR98 (198 tegen vloeken = immuun)
MP52
Talen spreken (Demniaans, Pixie, Sashiraans)Met deze vaardigheid kan Thistle Demniaans, Pixie en Sashiraans spreken
Lezen en schrijven (mens, pixie)Stelt Thistle in staat om de mensen- en de pixietaal te lezen en te schrijven
Kennis van Arcane magie, Illusionaire magie en BezweringsmagieGeeft de mogelijkheid spreuken te leren uit de magiescholen Arcane magie, Illusionaire magie, Bezweringsmagie
Disciplinair: Aanpassingsmagie + GeesteskrachtMaakt Thistle een specialist in arcane magie. Met deze discipline mag ze spreuken leren uit de discipline Aanpassingsmagie en de discipline Geesteskracht.
Disciplinair: OndersteuningMaakt Thistle een specialist in bezweringsmagie. Met deze discipline mag ze spreuken leren uit de discipline Ondersteuning.
Spreuken kennisEen magiër met deze vaardigheid kan spreuken van een tegenstander herkennen. Dit is erg handig om te weten wat voor actie er ondernomen moet worden. Deze vaardigheid geeft ook een bonus van 5% op het brouwen van magische drankjes en het maken van spreuken.
Spreuken maken (30/30)Geeft 2,5% kans per niveau om zelf spreuken te maken. Totale kans momenteel: 141% (spreuken maken 75 + spreukenkennis 5, 41 intelligentie, 20 basis) (151% op bestaande spreuken, ivm spreukenkennis)
LeraarMet deze vaardigheid snap je hoe je op een effectiever wijze les kan geven aan zowel groepen als individuen.
Verdediging (6/6)Geeft +5 verdediging per niveau. Totale bonus momenteel: +30 verdediging
Magische StudieDeze vaardigheid is benodigd om magische voorwerpen te kunnen maken. Daarnaast geeft deze vaardigheid voor de arcanist ook wat meer zicht op magie in het algemeen, wat heel behulpzaam kan zijn bij de identificeer spreuk.
Permanente betovering+7 intelligentie, +30 verdediging, +3 magische aanval, +3 magische verdediging, +60% MR, +100% MR tegen vloeken (immuun), 2 acties per ronde, immuun voor normale wapens.

Rasvaardigheden
Level
Vaardigheid
Uitleg
1
Schutkleuren
Hiermee kan de pixie de kleur van zijn vleugels aanpassen en zich enigszins camoufleren. De pixie krijgt hiervan een extra dobbelsteen +1/3 levels op de vaardigheid verstoppen
3
Goedlachs
De pixie kan 3 keer per speldag 1 persoon betoveren. Deze persoon zal in lachen uitbarsten. De eerste beurt is het meer giechelen, de tweede beurt zal hij niet kunnen vechten of andere acties nemen vanwege het schaterlachen en de 3 beurten erna zal hij wel dingen kunnen doen, maar heeft hij -20 aanval en -2 schade.
5
LSD
De pixie kan een magische pijl op iemand afvuren die het doelwit voor 1 tot 6 rondes in totale verwarring brengt. Het slachtoffer zal dingen zien en horen die er niet zijn. Dit kan slechts 1 keer per dag.
7
Geregelde onzichtbaarheid
Hierdoor kan de pixie meer dan 1 keer per dag onzichtbaar worden. In totaal 5 keer per speldag en zolang hij maar wil
9
Verborgen woongebied
Sommige pixies zijn zo bedreven in illusionaire magie dat ze een geheel dorp kunnen verhullen zodat het onzichtbaar is. Daarnaast is er 50% +4% per level kans dat iemand die nadert een onverklaarbare drang krijgt om een andere kant uit te gaan.
1
Pixiecharmes
De pixie is klein en heeft prachtige vleugels. Hiermee krijgt hij +2 op zijn karisma
3
Pixievlucht
Stelt de pixie in staat om meer gebruikt te kunnen maken van de vleugels. De pixie heeft sterkere vleugels en kan nu grote afstanden vliegen
5
X
X
7
X
X
9
X
X

Spreuken:
Spreuk:Mana:Duratie:Effect:
Nep3instantEr zijn wel eens momenten dat er een kopie moet zijn van een document. De magiër kan op papier een exacte kopie laten verschijnen door middel van deze spreuk. Bij een boek moet het per bladzijde.
Magische detectie41 dagdeel per levelMet deze spreuk kun je magische objecten in je omgeving zien. Als je bijvoorbeeld een kamer doorzoekt en deze spreuk gebruikt, dan zal alle magie oplichten met een gouden gloed.
Hulpje81 speldagHet uiterlijk van het hulpje wordt bepaald door de school waaruit hij gemaakt wordt. Het hulpje kan simpele opdrachten uitvoeren, maar hij kan niet aanvallen.
Schaduwpijl3instantDoor deze spreuk op een pijl uit te spreken wordt de schade verhoogd naar 2. Dit geldt enkel wanneer de pijl raakt (met normale aanval). Wanneer de pijl een slachtoffer heeft geraakt zal er ook een magische verdediging gegooit worden. Als ook deze raakt zal de magiër voor 2 punten geheeld worden en verliest het slachtoffer 1 kracht gedurende 1 (echt) uur. Krachtverlies loopt op wanneer het slachtoffer door meerdere schaduwpijlen wordt geraakt.
Goocheltruc1variabelDe goocheltruc spreuk is een uitéénlopende spreuk. Je kunt er vanalles mee zoals de vlam van een kaars laten flakkeren, gekleurde balletjes over je hand laten zweven en andere kleine dingen. De spreuk wordt vaak gebruikt om het ‘simpele’ volk te vermaken.
Plak31 (echt) uurMet deze spreuk kan de magiër een gebroken voorwerp plakken voor korte tijd. Hierdoor kan hij nog even snel wat werk afmaken. Hiermee kan ook een wapen geplakt worden zodat het gewoon verder gebruikt kan worden tijdens gevecht.
Roep van het woud6instantDoor deze spreuk uit te spreken, kan de magiër zichzelf teleporteren naar het elvendorp. Hij kan niemand meenemen en hij mag niet te zwaar bepakt zijn.
Duul'sso teleport6instantDoor deze spreuk uit de spreken, kan de magiër direct naar Duul'sso Malar teleporteren. Hij kan geen mensen of zware voorwerpen meenemen.
Dispel6instantVerwijdert een magisch effect of een spreuk. De arcanist heeft 80% kans om dit succesvol te doen +1% per level. Maar de kans wordt met 10% verlaagd per level verschil met degene waarvan de spreuk verwijderd wordt. Als de persoon die dispel gebruikt hoger level is dan degene waarvan de spreuk wordt opgeheven dan komt er 2% kans per level verschil bij. De kans kan nooit hoger liggen dan 95%. Het minimum is altijd 5%.
Permanent15instantMaakt vele spreuken permanent. Dit kan heel handig zijn bij het maken van magische voorwerpen of het aanleggen van een telepathische band met bondgenoten. Voor deze spreuk heb je een schil van een gouden drakenei nodig.
Spiegelbeeld10zie uitlegDe magiër creëert één kopie van zichzelf per level. Deze kopieën doen precies hetzelfde als de magiër, maar doen geen schade. Als er een kopie geraakt wordt, verdwijnt hij. Voor deze spreuk is een spiegeltje nodig
Pyrokinese5instant (aan GM hoelang het brandbare voorwerp brand)Met deze spreuk kan de arcanist op grote afstand brandbare voorwerpen vlam laten vatten (het voorwerp moet wel binnen zicht zijn). Als de arcanist dit bij een vijand zou doen (denk hierbij aan kleding bijvoorbeeld), dan doet hij 2 schade per ronde dat de vijand het voorwerp nog op zijn lichaam heeft.

De eerste ronde doet de spreuk magische schade en wordt de magische schade van de magiër erbij opgeteld. Daarna is het gewone vuurschade van het brandbare voorwerp.
Telepathie4variabel (2 rondes +1 per level of 1 speldag)Met deze spreuk kan de arcanist mogelijk gedachten lezen en versturen naar een ander. De GM bepaalt of dit lukt. Als de persoon ervoor open staat, lukt het sowieso en kan dit persoon zelf ook kiezen gedachten te sturen naar de magiër.
Telekinese2 per voorwerp/2 per kiloinstantMet deze spreuk kan de arcanist voorwerpen bewegen.

Hij kan dus bijvoorbeeld ook kiezels of dolken afschieten op zijn vijanden met gebruik van zijn geest. Hiervoor geldt een magische aanval waar het doelwit met een fysieke verdediging tegen moet verdedigen. De spreuk geeft extra schade aan de hand van de fysieke schade en de magische schade van de arcanist gedeeld door 2. De arcanist kan 2 voorwerpen + 1 per level per keer afschieten. Deze voorwerpen mogen niet meer wegen dan een kilo per stuk.

Andere mogelijkheden met de spreuk is het openen van deuren of kisten op afstand of dingen verschuiven. Om dingen te verschuiven mag het voorwerp niet zwaarder zijn dan 15 kilo +2 kilo per level van de arcanist. Deze spreuk kan het voorwerp slechts enkele meters verschuiven tot een max van 10 meter. Daarna moeten opnieuw de manakosten betaald worden. De manakosten per kilo gelden pas vanaf elke kilo boven de 15 kilo.
Poort40SpeciaalMet deze spreuk kan de arcanist een poort openen naar een andere plek waar hij eerder is geweest. De poort sluit op het moment dat de arcanist er zelf doorheen stapt, de poort opheft of na enkele minuten (+/- 1 (echt) uur). Er zit geen limiet aan het aantal personen of spullen dat door de poort kan, maar er is wel een degelijk gevaar wanneer er andere poorten actief zijn zoals bijvoorbeeld een spreuk als diepe buidel. Dimensies die in dimensies gaan geven vaak een erg negatief effect. Zo kan bijvoorbeeld met de spreuk diepe buidel je buidel ontploffen (geeft drager 80 schade) en je spullen verdwijnen. Voorbeelden van poorten die niet door de poort kunnen zijn: 'Diepe buidel', 'Kluis', 'Externe zintuigen', 'Ander bewustzijn', een magisch voorwerp vergelijkbaar aan de eerste twee.

Als je twee poorten in elkaar laat verschijnen kan het catastrofale effecten hebben, houdt er hierbij wel rekening mee dat degene die de poort maakt binnen 2 meter bereik van de poort moet staan om deze op te roepen.

Het onderdeel zicht geldt alleen voor de plek waar de poort opgeroepen wordt, de plek waar hij heen gaat hoeft uiteraard niet in zicht te zijn. Hiervoor is een diamant* nodig. (SGZM, 2 meter)
Krachtsbepaling10InstantDe arcanist kan met de spreuk Krachtsbepaling vaststellen hoe krachtig een voorwerp is tegenover magische invloeden. Een GM rolt hiervoor een 100 zijdige dobbelsteen: 01-15 - maximaal 1 spreuk 16-30 - maximaal 2 spreuken 31-45 - maximaal 3 spreuken 46-60 - maximaal 4 spreuken 61-75 - maximaal 5 spreuken 76-90 - maximaal 6 spreuken 91-94 - maximaal 7 spreuken 95-98 - maximaal 8 spreuken 99-100- maximaal 9 spreuken
Ander Bewustzijn161 (echt) uur per levelMet deze spreuk kan de arcanist met zijn bewustzijn dat van een ander binnendringen. Hij kan hierdoor gevoelens en gedachten doorkrijgen, maar ook doorspelen. De arcanist kan geen dwingende opdrachten geven, de persoon behoudt zijn eigen wil. Wanneer deze spreuk succesvol is gebruikt, dan zal het benodigde zicht niet meer van toepassing zijn.
Alarm31/2 speldagDoor deze spreuk te gebruiken op een raam, deur of kist wordt deze beschermd tegen ongewenste indringers. Wanneer een indringer door het raam of door de deur komt of de kist opent zal de magiër gealameerd worden. Niemand anders kan dit horen.
Boekval21 spelmaandMet deze spreuk kan de magiër zijn spreukenboek beschermen. Wanneer een ander zijn boek zonder toestemming opent, kunnen er verschillende effecten optreden, maar alle effecten belemmeren diegene ervan het spreukenboek van de magiër te lezen. Een GM bepaalt het exacte effect.
Dicteer21 speluurMet deze spreuk betovert de magiër zijn schrijfveer. Hij hoeft enkel uit te spreken wat hij op papier wil hebben en de veer schrijft het voor hem. Om deze spreuk te gebruiken, moet de magiër zelf wel de taal kunnen lezen en schrijven.
Versterking6InstantDeze spreuk versterkt andermans spreuk, waardoor het effect ervan bijvoorbeeld kan toenemen met maximaal 50%. De GM bepaalt het exacte effect. Wanneer de arcanist deze spreuk gebruikt en niet IC vooraf weet welke spreuk hij het over uitspreekt, zal er een succesvolle vaardigheidsrol op de vaardigheid Spreuken Kennis vereist zijn om deze spreuk te laten werken.
Opdracht20InstantWanneer de arcanist in andermans bewustzijn zit, kan hij met deze spreuk opdrachten geven aan die persoon. Zolang het de persoon in kwestie niet zal schaden, zal hij gehoorzamen en zal de opdracht het eerste zijn wat hij wil uitvoeren. Mocht hij falen in het uitvoeren van de opdracht, dan zal hij er zijn persoonlijke queeste van maken om deze opdracht uit te voeren. De arcanist kan in de tussentijd wel andere opdrachten geven, maar hij zal niet gehoorzamen tot de eerste opdracht afgerond is. Deze spreuk kan teniet gedaan worden door een priester die vloeken op kan heffen of een magiër met de spreuk Dispel.
Dubbel zo magischVariabel (evenveel als het versterkte magische effect)1 (echt) uur per levelMet deze spreuk kan de arcanist het magische effect van een magisch voorwerp voor een korte periode verdubbelen. Het voorwerp zal daarna voor 50% van de tijd dat het een verdubbeld effect had geen magische effecten meer hebben omdat het moet opladen.
Resistent81 speluur per levelMet deze spreuk kan de bezweerder zichzelf, een ander of een voorwerp een magische resistentie van 40% geven.
Vloek immuun121 ronde +1 per levelMet deze spreuk kan de bezweerder zichzelf of een bondgenoot 100% magische resistentie geven tegen alle vloeken.
Wapenblokkade121 ronde per levelWapenblokkade is een spreuk die één persoon tijdelijk beschermt tegen normale wapens. De beschermde persoon kan alleen geraakt worden door spreuken, magische wapens of betoverde wapens.
Versnelling81 rondeDeze spreuk maakt één bondgenoot van de bezweerder sneller, waardoor hij één extra aanval mag doen tijdens de volgende ronde.
Concentratie4 per level1 gevechtDeze spreuk verhoogt de magische verdediging met +2 van maximaal 2 personen per level van de bezweerder.
Alert2 per persoon1 gevechtDeze spreuk maakt maximaal 5 personen per level van de bezweerder alerter, waardoor ze allemaal een bonus van +20 op verdediging krijgen.
Magische kracht4 per level1 gevechtDeze spreuk verhoogt de magische aanval met +2 van maximaal 3 personen per level van de bezweerder.
Geleerd52 speluren +1 per 2 levelsDeze spreuk verhoogt de intelligentie van de magiër of een bondgenoot tijdelijk met 1 per 2 levels.
Thistle's schoonheidsslaapje5 + XVariabel (zie uitleg)Deze spreuk kan de magiër alleen op iemand anders gebruiken die vrijwillig meewerkt. Het brengt het doelwit in een diepe slaap die een uitermate goede rust brengt. Het doelwit zal zich goed uitgeslapen voelen op het moment dat de duratie stopt en hij wakker wordt. Voor elke 2 mana die geïnvesteerd wordt op X zal het doelwit 1 (echt) uur slapen. Tijdens deze slaap gelden de regels omtrent heling voor een gehele nachtrust en daarnaast wordt er bij het doelwit 3 mana per level van de magiër (die deze spreuk uitvoert) aangevuld. De heling werkt éénmalig en zal niet stijgen wanneer er meer mana wordt geïnvesteerd. Voor het aanvullen van mana geldt dit wel. De spreuk werkt maar 1 keer per (echte) dag, per doelwit (immers zijn ze na het slaapje goed uitgerust) en het verlengen kan slechts 1 maal +1 maal per 2 levels (dus met een uiterlijke duratie van 6 (echte) uren op level 10). De benodigde materialen gelden ook per (echt) uur dat de spreuk duurt, dus voor 2 (echte) uren heb je de dubbele benodigdheden nodig


Spullen:

Potje inkt
Schrijfveer
1 helend drankjes (heelt 15 lp per stuk)
Warme mantel en broek
Potje olie om leer waterafstotend te maken
Spreukenboek
robijn
diamant
amethist
kwarts
opaal
Pony
2 zadeltassen
houtwerkerskit
Troon


Startkeuzes:
Box:Keuze:Waarde:
AGoud900
BRasPixie
CBVP30
DSVP50
ELP0


Uiterlijk:

Thistle loopt volledig in leren bepantsering en een groen tuniek. Haar vleugels zijn paars met geel/witte stippen en een lichtableauwe rand aan de buitenkant. Ze heeft lang donkerblond/lichtbruin haar, twee knalgroene ogen en een klein wipneusje. Zelfs voor een pixie is ze klein en haalt ze net een meter in hoogte.

Verhaalverloop:

Maart -
    Thistle is, net als alle andere spelers, terecht gekomen in de kamer buiten tijd en van hieruit naar de eetzaal in Malsk gegaan. Nu is ze bij het huis van Pyen en heeft ze de opdracht om een spiegel uit Sia Mor te halen samen met Carl, Abraham, Brogo en Aren

April -
    De groep heeft Sia Mor bereikt en daar komt Pix tevoorschijn uit Brogo's hoed. Daarnaast gaan de irritaties tussen Carl en Thistle verder en loopt het uiteindelijk uit de hand. Bij het verkrijgen van de gezochte spiegel haalt Thistle een stunt uit door één van de spiegels te breken. Dit zorgt ervoor dat de soldaten de groep omsingelen. Uit reactie hierop gebruikt ze goedlachs op Carl in de hoop dat hij de schuld krijgt en wordt zelf onzichtbaar om het op een lopen te zetten.

Mei -
    Weinig actief geweest. Onzichtbaar ontsnapt uit Sia Mor, een flinke pijlenregen gevangen en een helend drankje ingezet. Het andere helende drankje aan Carl gegeven als verzoeningscadeau nadat Thistle hem bijna het leven koste.

Juni -
    Thistle is met Denutena samen naar Demnia gegaan door de poort heen. Hier kwamen ze eerst in de Koperen Lepel, waar ze Han ontmoetten en erachter kwamen dat hij geen weet had van het feit dat de tijd was veranderd. Vol interesse besluiten ze Demnia te verkennen om te zien wat er nog meer veranderd is.

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thistle
BerichtGeplaatst: ma 14 jan 2013, 22:24 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
gekocht:

houten staf 10 goud
leren pantser 60 goud
leren armbeschermers 6 goud
leren kniebeschermers 5 goud
leren hoed 8 goud
houten schild 30 goud
leren laarzen 2 goud
potje inkt 2 goud
6 vellen papyrus 4 goud
schrijfveer 1 goud

geleerd:

lezen schrijven 20 goud en 20 svp
spreuken maken 20 goud en 25 svp

nep 50 goud
magische detectie 150 goud
hulpje 300 goud

totaal 668 goud afgeschreven en 45 svp

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thistle
BerichtGeplaatst: do 24 jan 2013, 18:09 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
-4 goud en -2 zilver voor een kamer en een brood.

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thistle
BerichtGeplaatst: di 29 jan 2013, 08:26 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
spreuken bij start:

Schaduwpijl
Goocheltruc
Plak

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thistle
BerichtGeplaatst: di 29 jan 2013, 12:49 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
-2 goud voor een ontbijtje en een drankje in de Kleine visser

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thistle
BerichtGeplaatst: vr 01 feb 2013, 23:00 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
-1 mana voor goocheltruc

bijgevuld (nieuwe speldag)

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thistle
BerichtGeplaatst: do 14 feb 2013, 15:44 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
-20 goud als betaling aan Cheselle

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thistle
BerichtGeplaatst: vr 15 feb 2013, 15:52 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
-4 goud voor 6 vellen papyrus

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thistle
BerichtGeplaatst: zo 17 feb 2013, 14:28 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
-3 mana voor schaduwpijl
-18 mana voor 6x nep

-6x papyrus
+6x Irkaanse burgerverklaring

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thistle
BerichtGeplaatst: vr 01 maart 2013, 10:02 
Offline
Arcanist
Arcanist
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do 10 jan 2013, 22:39
Cash on hand:
14,177.80

Berichten: 4028
Medals: 2
Ster 1 (1) Ster 2 (1)
Demnia Punten: 790
Primair level: 10
Sec. klasse: Bezweerder
Secundair level: 4
Religie: Ipomea
STATS:
Kracht: 4
Behendigheid: 32
Intelligentie: 41
Wijsheid: 38
Karisma: 17
GEVECHTSSTATS:
LP: 92
Mana: 179
A: 21
V: 301
S: 1
MA: 22
MV: 35
MS: 8
MR: 98
MP: 52
karakter: viewtopic.php?f=38&t=33
+45 svp verhaalbonus
+10 goud voor stemmen

_________________
Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 54 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.nl Vertaling
Chronicles phpBB2 theme by Jakob Persson. Stone textures by Patty Herford.
With special thanks to RuneVillage


[ Time : 0.162s | 52 Queries | GZIP : Off ]